Zeven spelers uit Belgische eventsector bundelen krachten in uniek consortium voor Waalse vaccinatiecentra

Naar aanleiding van de aanbesteding van het AVIQ (Waals Agentschap voor Levenskwaliteit) hebben zeven Belgische bedrijven hun krachten gebundeld om vliegensvlug 20 van de 28 Waalse centra te organiseren.

Deze buitengewone samenwerking wordt mogelijk gemaakt door Conceptexpo, de Belgische marktleider voor standenbouw, VO Communication, met een uitgebreide ervaring in de evenementensector, en vijf andere partners.

Het groepsgevoel en de deelname aan dit project tonen de solidariteit en de mogelijkheden van onze sector die zwaar door de crisis getroffen is. We willen een deel van de oplossing bieden in de strijd tegen de pandemie, om zo snel mogelijk het normale leven terug op te nemen”, vertelt Alain Pajot, CEO van Conceptexpo.

 

In de praktijk zijn maar liefst 53 vaccinatielijnen in nauwelijks tien dagen uitgerold. Een huzarenstukje dat mogelijk is gemaakt door het werk van honderden specialisten.

In die 20 centra kunnen 80.000 vaccins per week toegediend worden. Naast het medische personeel zorgen meer dan 500 mensen voor de operationele werking van de centra.

Het zit in ons DNA om er voor de mensen te zijn. We hebben deze kans onmiddellijk gegrepen om ons maatschappelijk engagement te tonen. Het is bovendien een sterk signaal voor de evenementensector en een boost voor onze collega’s en onze partners”, vertelt Alexandre Velleuer, Managing Director van VO Communication.

De vaccinatiecentra hebben op 15 maart hun deuren geopend en blijven operationeel tot de volledige bevolking gevaccineerd is. Het consortium verwacht dat er in de centra miljoenen Waalse burgers zich zullen laten inenten.

Over Stand up for Wallonia

Stand up for Wallonia is een consortium met de zes belangrijkste Waalse standenbouwers (Conceptexpo, Optimum concept & communication SRL, Clip Expo SA, Standform SA, Puissance 3 SRL en Silver Partners SRL) en VO Communication, een belangrijke speler in de Belgische evenementensector. Het consortium wil van de vaccinatie in Wallonië een zo vlot, efficiënt en aangenaam mogelijk proces maken.

Stand up for Wallonia wordt geleid door Conceptexpo Project SA, een bedrijf uit Waver met een sterke verankering in Wallonië. Het bedrijf is tevens de grootste standenbouwer van België.

Alle betrokken bedrijven willen een rol spelen in de immense uitdaging die deze pandemie vormt. Allemaal willen ze zo snel mogelijk terugkeren naar het normale leven. Ze zijn ervan overtuigd dat de vaccinatiecampagne van cruciaal belang is om het ‘rijk der vrijheid’ terug te winnen.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Vo Event

Reinvent the code met VO Event

VO Event behoort al 25 jaar tot de belangrijkste evenementenbureaus van Brussel en België. Wij creëren nieuwe emoties, unieke ervaringen en plezier voor iedereen. VO Event geeft zin en betekenis aan uw events, zodat ze een blijvende indruk maken op iedereen die eraan deelneemt. Dankzij onze samenwerking met en binnen een groep die zich toelegt op communicatie kunnen wij technisch geavanceerde, maar tegelijk zeer menselijke en verantwoorde evenementen aanbieden, met een weergaloze impact. 

Ons team voedt zijn creativiteit graag met de uitdagingen waar onze klanten ons voor stellen. Wij willen onszelf telkens opnieuw heruitvinden en steeds verder gaan, door de wetten van de eventcommunicatie te herschrijven.

Together we will make it happen

Lets reinvent the code

Over and over.

Contact

140A, Stallestraat 1180 Uccle België

02 340 92 41

press@voice.be

www.vo-event.be