Werp live een blik achter de schermen van de Magritte du Cinéma met VO Event

Donderdag 2 februari 2017 – Nu zaterdag, 4 februari, staat VO Event in voor de regie en de coördinatie van de zevende ceremonie van de Magritte du Cinéma. U kan deze huldiging van de zevende kunst live volgen op social media.

Sinds 2011 bekroont de "Magritte du Cinéma", ook wel de "Belgische Oscars" genoemd, de Franstalige Belgische filmwereld.

Voor het tweede jaar op rij, vertrouwt Académie André de organisatie van dit prestigieuze evenement toe aan VO Event, dat al heel wat expertise heeft in het organiseren van high level events, zoals de Europese evenementen voor Levi’s en de expo Art on Paper. Het Belgische agentschap stelt alles in het werk om de gasten een avond vol elegantie en charme te bezorgen.

VO Event zal instaan voor het vlekkeloze verloop van zowel de ontvangst en de begeleiding van de genodigden als voor de algemene regie van deze feestelijke avond (cocktail, uitreikingsceremonie, sterrendiner en slotfeest).

De komende editie van "Magritte du Cinéma" vindt plaats op 4 februari 2017 in Square in Brussel.

Vanaf 18u30 betreden de eerste gasten de beroemde blauwe loper. Houd Twitter, Instagram en Facebook in de gaten, en volg het event op de voet. Heeft u iets gemist van de avond? Geen nood, alle posts worden verzameld in een Storify.

Laure Vandeghinste

Voice Agency

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Vo Event

Reinvent the code met VO Event

VO Event behoort al 25 jaar tot de belangrijkste evenementenbureaus van Brussel en België. Wij creëren nieuwe emoties, unieke ervaringen en plezier voor iedereen. VO Event geeft zin en betekenis aan uw events, zodat ze een blijvende indruk maken op iedereen die eraan deelneemt. Dankzij onze samenwerking met en binnen een groep die zich toelegt op communicatie kunnen wij technisch geavanceerde, maar tegelijk zeer menselijke en verantwoorde evenementen aanbieden, met een weergaloze impact. 

Ons team voedt zijn creativiteit graag met de uitdagingen waar onze klanten ons voor stellen. Wij willen onszelf telkens opnieuw heruitvinden en steeds verder gaan, door de wetten van de eventcommunicatie te herschrijven.

Together we will make it happen

Lets reinvent the code

Over and over.

Contact

140A, Stallestraat 1180 Uccle België

02 340 92 41

press@voice.be

www.vo-event.be