Waterloo 2015 triomfeert op de EuBEA Awards

De Belgische event communicatie beleefde gisteravond in Sevillla een hoogdag tijdens de uitreiking van de EuBEA Awards, de meest prestigieuze Europese prijzen voor de sector.     

De viering van de Tweehonderdste verjaardag van de Slag bij Waterloo, georganiseerd door VO Communication in samenwerking met Verhulst Events & Partners en Luc Petit Creations, trok alle aandacht naar zich toe in de Andalusische hoofdstad. Het evenement sleepte een hele resem prijzen in de wacht, waaronder ook de hoogste onderscheiding: de Best European Award.

Het palmares van Waterloo 2015:

  • 'Beste Europese evenement', 'beste publieksevenement' en 'beste viering' voor VO Communication in samenwerking met Verhulst Events & Partners en Luc Petit Creations

Het palmares van Inferno, het openingsspektakel:

  • 'Beste culturele evenement' voor VO Communication en Luc Petit Creations
  • 'Beste artistieke regie' voor Luc Petit

Andere awards, zoals die voor de 'beste uitvoering', maakten het lijstje compleet. En als kers op de taart kreeg VO Communication ook de titel van het beste Europese evenementenbureau. Het Brusselse agentschap kende in 2015 een uitzonderlijk sterk jaar.  

En er was nog meer reden tot vieren voor de Belgen in Sevilla. De Belgische evenementenbureaus waren in totaal goed voor maar liefst 11 van de 30 awards (uit 219 inzendingen). Behalve VO Communication en Verhulst Events and Partners won Fast Forward goud in de categorie ‘sustainable event’ en werd het finalist in de categorie ‘non-profit event’. In de categorie ‘team building event’ schoot The Oval Office de hoofdvogel af. 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Vo Event

Reinvent the code met VO Event

VO Event behoort al 25 jaar tot de belangrijkste evenementenbureaus van Brussel en België. Wij creëren nieuwe emoties, unieke ervaringen en plezier voor iedereen. VO Event geeft zin en betekenis aan uw events, zodat ze een blijvende indruk maken op iedereen die eraan deelneemt. Dankzij onze samenwerking met en binnen een groep die zich toelegt op communicatie kunnen wij technisch geavanceerde, maar tegelijk zeer menselijke en verantwoorde evenementen aanbieden, met een weergaloze impact. 

Ons team voedt zijn creativiteit graag met de uitdagingen waar onze klanten ons voor stellen. Wij willen onszelf telkens opnieuw heruitvinden en steeds verder gaan, door de wetten van de eventcommunicatie te herschrijven.

Together we will make it happen

Lets reinvent the code

Over and over.

Neem contact op met

140A, Stallestraat 1180 Uccle België

02 340 92 41

press@voice.be

www.vo-event.be