VO uitgeroepen tot ’Agentschap van het Jaar’ in de categorie ‘Positive Impact’

MM maakte zopas de winnaars van de ‘Agency of the Year Awards’ bekend. Deze jaarlijkse wedstrijd bekroont ondernemingen uit de communicatiesector omwille van hun creativiteit, prestaties, vaardigheden, innovatie en – voor het eerst in 2022 – hun duurzame benadering

De jury, bestaande uit zestien communicatieprofessionals uit de reclamesector, de ACC en de organisatoren Pitchpoint en Media Marketing, ontving dit jaar meer dan 32 dossiers. VO behoorde tot de kandidaten die vastbesloten waren om de waarden, inspanningen en resultaten van zijn duurzaamheidsinspanningen, die teruggaan tot 2016, te delen (link naar duurzaamheidspagina op de website)

Resultaat: VO wint de titel van ’Agentschap van het Jaar’ in de categorie ‘Positive Impact’! Met deze mooie onderscheiding erkent de sector de transitiestrategie en actieplannen waarmee VO stap voor stap wil evolueren in de richting van een duurzame visie op communicatie.

Daartoe heeft VO verscheidene innovatieve instrumenten ontwikkeld (rekenmodule om de impact van communicatiecampagnes te meten, rekenmodule om de impact van biodiversiteitsevenementen te meten, enz.). Deze tools stellen ons in staat om de invloed van onze projecten op verscheidene vlakken in kaart te brengen: de bijdrage van het project aan de duurzame-ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties (SDG’s), de Biodiversiteit, de Circulariteit en de koolstofvoetafdruk. Deze hulpmiddelen zouden echter niets zijn zonder de actieve bijdrage van alle werknemers van de agentschappen binnen VO. Onze inspanningen worden namelijk gedragen door al onze interne en externe medewerkers. In dezelfde richting gaan en de hele wereld meekrijgen, dat is de echte ambitie van VO.

We zijn bijzonder trots op deze onderscheiding, omdat ze onze positieve impact op onze klanten, onze werknemers en de communicatiesector vertegenwoordigt. Ze bekroont bepaalde investeringen en vernieuwende initiatieven die we de voorbije jaren hebben ondernomen in samenwerking met onze partners Beeodiversity, Beface , Co2 Logic, Alpaca, Art2work en Microsol. We willen hen dan ook van harte bedanken. We zijn uiteraard verheugd met deze titel, maar beseffen ook dat we nog heel wat werk voor de boeg hebben om de positieve impact van de communicatiesector te verhogen en willen graag een belangrijke rol blijven spelen in deze transitie”, besluit Alexandre Velleuer, CEO van VO Group.

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Vo Event

Reinvent the code met VO Event

VO Event behoort al 25 jaar tot de belangrijkste evenementenbureaus van Brussel en België. Wij creëren nieuwe emoties, unieke ervaringen en plezier voor iedereen. VO Event geeft zin en betekenis aan uw events, zodat ze een blijvende indruk maken op iedereen die eraan deelneemt. Dankzij onze samenwerking met en binnen een groep die zich toelegt op communicatie kunnen wij technisch geavanceerde, maar tegelijk zeer menselijke en verantwoorde evenementen aanbieden, met een weergaloze impact. 

Ons team voedt zijn creativiteit graag met de uitdagingen waar onze klanten ons voor stellen. Wij willen onszelf telkens opnieuw heruitvinden en steeds verder gaan, door de wetten van de eventcommunicatie te herschrijven.

Together we will make it happen

Lets reinvent the code

Over and over.

Neem contact op met

140A, Stallestraat 1180 Uccle België

02 340 92 41

press@voice.be

www.vo-event.be