VO tilt incentive naar hoger niveau

Met een jarenlange én diepgaande ervaring, wijdt VO een team volledig aan incentives en teambuildings voor haar klanten

Denis de Wagheneire, die aan het hoofd van het team staat, heeft ondertussen Fabian Vanhouche en Daphné Leclef vervoegd in de rol van Client Services Director.

Een incentive moet meer zijn dan een eenvoudige ervaring. Een incentive heeft immers meer potentieel en moet motiveren, belonen, aantrekken of indruk maken. De echte kracht van een evenement is om mensen met elkaar te verbinden, op voorwaarde dat het correct wordt gedaan.

VO en haar meer dan 25 jaar lange ervaring in evenementcommunicatie, zorgt voor relevante evenementen die waarden uitdragen. Met haar team dat zich toelegt op outdoor- en vrijetijdsprojecten biedt VO veel meer dan standaard teambuilding-services. De expertise van een evenementencommunicatiebureau is navenant tijdens de organisatie: naast offertes voor bestemmingen en logistiek management stelt VO een echt thema voor dat bij het project hoort. Activiteiten op maat volgens de doelstellingen en de cultuur van de klant, communicatie met deelnemers voor en na de reis, … VO stelt alles in het werk om de deelnemers een ​​gedenkwaardige en relevante ervaring te garanderen met een buitengewoon programma dat het gegeven ‘incentive’ herdefinieert.

Een ski-reis, boottocht, oldtimer rally, ontdekkingsparcours, onderdompeling in de natuur, ... noem maar op - de mogelijkheden zijn eindeloos. Alleen al in het afgelopen jaar heeft VO 210 mensen naar Kroatië gebracht, 60 naar Oostenrijk, 250 naar Valencia, 20 naar Mallorca, 45 naar Lissabon en 230 naar Malta. Binnenkort gaat VO met 1.400 mensen naar Italië ... en laten we ook de vele teambuildings niet vergeten in de mooiste omgevingen in België, Nederland en Frankrijk.

Rodrigue Delépine

Voice Agency

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Vo Event

Reinvent the code met VO Event

VO Event behoort al 25 jaar tot de belangrijkste evenementenbureaus van Brussel en België. Wij creëren nieuwe emoties, unieke ervaringen en plezier voor iedereen. VO Event geeft zin en betekenis aan uw events, zodat ze een blijvende indruk maken op iedereen die eraan deelneemt. Dankzij onze samenwerking met en binnen een groep die zich toelegt op communicatie kunnen wij technisch geavanceerde, maar tegelijk zeer menselijke en verantwoorde evenementen aanbieden, met een weergaloze impact. 

Ons team voedt zijn creativiteit graag met de uitdagingen waar onze klanten ons voor stellen. Wij willen onszelf telkens opnieuw heruitvinden en steeds verder gaan, door de wetten van de eventcommunicatie te herschrijven.

Together we will make it happen

Lets reinvent the code

Over and over.

Contact

140A, Stallestraat 1180 Uccle België

02 340 92 41

press@voice.be

www.vo-event.be