VO speelt glansrol in de organisatie van de Magritte du Cinéma

Beleef de Magritte du Cinéma alsof u er zelf bij was via de live verslaggeving op de social mediakanalen van VO #magritteducinema

Voor het derde jaar op rij staat VO in voor de organisatie van de Magritte du Cinéma. Hou die smartphone bij de hand, want VO neemt u de hele avond mee voor en achter de schermen via hun live verslaggeving op social media.  

Al acht jaar lang rolt de Magritte du Cinéma de blauwe loper uit voor een prestigieuze ceremonie, die wel vaker de « Belgische Oscars » wordt genoemd. De crème de la crème van de Belgische cinema komt er samen en wordt er beloond.  

Voor het derde jaar op rij, vertrouwt Académie André de organisatie van dit toonaangevende evenement toe aan VO Event, dat al heel wat expertise heeft in het organiseren van high level events, zoals de Europese evenementen voor Levi’s of de hedendaagse kunstexpo Art on Paper. Het Belgische agentschap stelt alles in het werk om de gasten een magische avond te bezorgen.

VO Event zal instaan voor het vlekkeloze verloop van zowel de ontvangst en de begeleiding van de genodigden als voor de algemene regie van deze feestelijke avond (cocktail, uitreikingsceremonie, sterrendiner en slotfeest).

Dit jaar gaat de Magritte du Cinéma door op zaterdag 3 februari in het SQUARE aan de Kunstberg in Brussel. De eerste genodigden betreden om 19 u. de beroemde blauwe loper.

VO covert de Magritte du Cinéma op zijn social mediakanalen

Heeft u er ook al altijd van gedroomd om de Magritte du Cinéma van dichtbij te beleven? Van de opbouw van het podium tot en met de feestelijke afsluiter, u kan alles live volgen op de Facebook-, Instagram- en Twitteraccount van VO aan de hand van live interviews op de blauwe loper en blikken achter de schermen.

Facebook VO: https://www.facebook.com/voevent/
Instagram VO: https://www.instagram.com/voevent/
Twitter VO: https://twitter.com/vo_event 

Hashtag van de avond: #magritteducinema

Stay tuned ! 

Laure Vandeghinste

Voice Agency

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Vo Event

Reinvent the code met VO Event

VO Event behoort al 25 jaar tot de belangrijkste evenementenbureaus van Brussel en België. Wij creëren nieuwe emoties, unieke ervaringen en plezier voor iedereen. VO Event geeft zin en betekenis aan uw events, zodat ze een blijvende indruk maken op iedereen die eraan deelneemt. Dankzij onze samenwerking met en binnen een groep die zich toelegt op communicatie kunnen wij technisch geavanceerde, maar tegelijk zeer menselijke en verantwoorde evenementen aanbieden, met een weergaloze impact. 

Ons team voedt zijn creativiteit graag met de uitdagingen waar onze klanten ons voor stellen. Wij willen onszelf telkens opnieuw heruitvinden en steeds verder gaan, door de wetten van de eventcommunicatie te herschrijven.

Together we will make it happen

Lets reinvent the code

Over and over.

Contact

140A, Stallestraat 1180 Uccle België

02 340 92 41

press@voice.be

www.vo-event.be