VO Event valt voor de tweede keer in de prijzen voor het event voor 15 jaar Alter Domus tijdens de Heavent Awards 2019

Vorige vrijdag verzamelde de hele eventsector in Cannes voor de uitreiking van de prestigieuze Heavent Awards 2019. VO Event wist de jury te overtuigen met haar evenement voor 15 jaar Alter Domus, waardoor het agentschap nog maar eens mocht schitteren op internationaal niveau. Een paar dagen eerder had het team voor hetzelfde event al de hoofdprijs in de wacht gesleept op de BEA Awards.

De Heavent Awards zijn een gezamenlijk initiatief van Heavent en News Evenement(s) die intussen al voor het dertiende jaar op rij de meest geslaagde internationale events bekronen. In een sterk bezette finale met 45 projecten, waarvan sommige al in de prijzen waren gevallen tijdens de BEA World Awards, kwam VO Event als winnaar uit de bus in de categorie Internal Communication voor het evenement voor de 15e verjaardag van Alter Domus.

Alter Domus koos ervoor om met VO Event in zee te gaan om haar 15-jarig bestaan te vieren tijdens een evenement waar 1350 werknemers komende uit alle werelddelen op aanwezig waren. Om de samenwerking optimaal te laten verlopen, nodigde VO de medewerkers eerst uit elkaar online te ontmoeten. De missie was zeer duidelijk: cradle-to-cradle contouren maken.

Vijf maanden later vertrokken alle werknemers op reis naar Genua. Ze werden er verwacht op een cruiseschip met 16 verdiepingen, dat 3 dagen lang het hoofdkwartier werd voor hun ontmoetingen. De contouren kregen vorm tijdens een indrukwekkende modeshow met de grootste merken en internationale dj’s zorgden voor een uniek feest op het dek. Een waar eerbetoon aan de creativiteit en intercontinentale samenwerking.

Alexandre Velleuer, Managing Director van VO Event: “Ik ben heel blij en trots met deze nieuwe bekroning. We laten hiermee stevige concurrenten en heel mooie projecten achter ons, waarvan een aantal in november vorig jaar ook al een BEA World hadden gewonnen. VO Event is het enige Belgische agentschap dat geselecteerd werd voor deze competitie. We zijn vereerd dat uitgerekend wij de expertise van de Belgische evenementensector mochten vertegenwoordigen.”

Het hele VO Event-team is trots op deze overwinning en dankt de juryleden van de Heavent Awards 2019, en ook zijn partners die het project mee vorm gegeven hebben.

Meer informatie op : http://www.heavent-awards.com/

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Vo Event

Reinvent the code met VO Event

VO Event behoort al 25 jaar tot de belangrijkste evenementenbureaus van Brussel en België. Wij creëren nieuwe emoties, unieke ervaringen en plezier voor iedereen. VO Event geeft zin en betekenis aan uw events, zodat ze een blijvende indruk maken op iedereen die eraan deelneemt. Dankzij onze samenwerking met en binnen een groep die zich toelegt op communicatie kunnen wij technisch geavanceerde, maar tegelijk zeer menselijke en verantwoorde evenementen aanbieden, met een weergaloze impact. 

Ons team voedt zijn creativiteit graag met de uitdagingen waar onze klanten ons voor stellen. Wij willen onszelf telkens opnieuw heruitvinden en steeds verder gaan, door de wetten van de eventcommunicatie te herschrijven.

Together we will make it happen

Lets reinvent the code

Over and over.

Neem contact op met

140A, Stallestraat 1180 Uccle België

02 340 92 41

press@voice.be

www.vo-event.be