Vo Event in dienst van schoonheid en vrouwelijkheid!

Het juwelenmerk Victoria, dat handelt via directe verkoop, heeft Vo Event de ontwikkeling en organisatie van haar jaarlijkse incentive toevertrouwd. Het avondfeest, met als thema ‘VIP’, vond plaats op 25 september op de prestigieuze site van AutoWorld, waar de 180 beste verkoopsters samen met hun + one hartelijk werden ontvangen. De deelnemers werden er letterlijk ondergedompeld in een exclusieve sfeer van glitter & glamour. Op zaterdag 26 september werden verschillende bezoekjes gebracht aan Brussel. Die stonden in het teken van het stripverhaal, chocolade, bier en mode. ’s Avonds genoten 950 gasten op het terrein van Tour & Taxis van een diner en een muzikale avond met als thema ‘Flower Power’. Dit glamoureuze en prestigieuze VIP-weekend blijft ongetwijfeld nog lang nazinderen! 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Vo Event

Reinvent the code met VO Event

VO Event behoort al 25 jaar tot de belangrijkste evenementenbureaus van Brussel en België. Wij creëren nieuwe emoties, unieke ervaringen en plezier voor iedereen. VO Event geeft zin en betekenis aan uw events, zodat ze een blijvende indruk maken op iedereen die eraan deelneemt. Dankzij onze samenwerking met en binnen een groep die zich toelegt op communicatie kunnen wij technisch geavanceerde, maar tegelijk zeer menselijke en verantwoorde evenementen aanbieden, met een weergaloze impact. 

Ons team voedt zijn creativiteit graag met de uitdagingen waar onze klanten ons voor stellen. Wij willen onszelf telkens opnieuw heruitvinden en steeds verder gaan, door de wetten van de eventcommunicatie te herschrijven.

Together we will make it happen

Lets reinvent the code

Over and over.

Neem contact op met

140A, Stallestraat 1180 Uccle België

02 340 92 41

press@voice.be

www.vo-event.be