VO Event en VO Europe naar Toulouse voor het EuroScience Open Forum 2018.

Het tweejaarlijkse EuroScience Open Forum (ESOF), dat voor het eerst doorging in 2004 in München, brengt onderzoekers, uitvinders, zakenmensen en het grote publiek samen rond wetenschappelijk onderzoek en innovatie. Het gaat om een evenement met internationale uitstraling waarvoor tussen 9 en 14 juli 2018 meer dan 4000 afgevaardigden uit 80 landen, meer dan 35.000 bezoekers en niet minder dan 400 journalisten naar Toulouse afzakten.

Met het oog op het evenement bundelden VO Event en zusteronderneming VO Europe hun krachten om een netwerkweekend te organiseren op 6 en 7 juli voor 200 mensen die een beurs kregen om deel te nemen aan het programma Actions Marie Skłodowska-Curie (MSCA), een fonds met steun van de Europese Commissie.

Voor die oefening kreeg VO de opdracht om een programma op maat te bedenken: een bezoek aan Aéroscopia van Airbus, tentoonstellingen, themalezingen, speeddating en coaching. Een goedgevuld weekend, met de bedoeling om de communicatieskills van de wetenschappers van het MSCA-programma aan te scherpen zodat hun projecten bij een breder publiek bekend worden.

Het evenement versterkt de internationale ontwikkeling van Groupe VO en past binnen het kadercontract dat VO Communication in 2017 ondertekende met het directoraat-generaal Onderzoek en innovatie van de Europese Commissie.

Julien Brasseur

Voice Agency

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Vo Event

Reinvent the code met VO Event

VO Event behoort al 25 jaar tot de belangrijkste evenementenbureaus van Brussel en België. Wij creëren nieuwe emoties, unieke ervaringen en plezier voor iedereen. VO Event geeft zin en betekenis aan uw events, zodat ze een blijvende indruk maken op iedereen die eraan deelneemt. Dankzij onze samenwerking met en binnen een groep die zich toelegt op communicatie kunnen wij technisch geavanceerde, maar tegelijk zeer menselijke en verantwoorde evenementen aanbieden, met een weergaloze impact. 

Ons team voedt zijn creativiteit graag met de uitdagingen waar onze klanten ons voor stellen. Wij willen onszelf telkens opnieuw heruitvinden en steeds verder gaan, door de wetten van de eventcommunicatie te herschrijven.

Together we will make it happen

Lets reinvent the code

Over and over.

Contact

140A, Stallestraat 1180 Uccle België

02 340 92 41

press@voice.be

www.vo-event.be