VO Event en Studio Gondo tekenen voor de 4de editie van Art On Paper

De internationale beurs voor hedendaagse tekenkunst keert van 6 tot en met 9 september 2018 terug naar BOZAR.

Sinds haar ontstaan in 2015 heeft Art On Paper langzaamaan een plaats veroverd in het Brusselse kunstbeurzenlandschap. In de wereld van de hedendaagse tekenkunst is ze een vaste waarde geworden. Dit jaar kan u in het prestigieuze kader van BOZAR vier dagen lang kennismaken met niet minder dan 50 Belgische en internationale galerijen die tekenaars in de schijnwerpers zetten.

2018 vormt een keerpunt voor de beurs, die aan een nieuwe cyclus van drie jaar begint. Tijdens de eerste fase worden verschillende innovaties geïntroduceerd:

  • Voor het eerst trekt Art On Paper naar het “Ravenstein Circuit” om er nieuwe parallelle projecten te ontwikkelen. Een nieuwe inrichting die de diversiteit en de meest experimentele methodes van de hedendaagse tekenkunst beter weerspiegelt.
  • VO Event werkte een nieuwe scenografie uit die enerzijds inspeelt op de wens van Art On Paper om het contact en de intimiteit tussen de bezoeker en elk van de soloshows te bevorderen en anderzijds het rondwandelen in het Ravenstein Circuit van BOZAR optimaliseert.
  • Een nieuwe visuele identiteit, ontworpen door SIGN, geeft de visie van Art On Paper weer: een beurs die handel en cultuur hand in hand doet gaan. Het doel is elk jaar een internationale tentoonstelling van hedendaagse kunstenaars te organiseren in BOZAR.

Praktische informatie: 

  • Datum: 6 t.e.m. 9 september van 11 tot 19 uur
  • BOZAR (Ravensteinstraat 23 - 1000 Brussel)
  • Meer info op de website of bij het evenement op Facebook

Julien Brasseur

Voice Agency

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Vo Event

Reinvent the code met VO Event

VO Event behoort al 25 jaar tot de belangrijkste evenementenbureaus van Brussel en België. Wij creëren nieuwe emoties, unieke ervaringen en plezier voor iedereen. VO Event geeft zin en betekenis aan uw events, zodat ze een blijvende indruk maken op iedereen die eraan deelneemt. Dankzij onze samenwerking met en binnen een groep die zich toelegt op communicatie kunnen wij technisch geavanceerde, maar tegelijk zeer menselijke en verantwoorde evenementen aanbieden, met een weergaloze impact. 

Ons team voedt zijn creativiteit graag met de uitdagingen waar onze klanten ons voor stellen. Wij willen onszelf telkens opnieuw heruitvinden en steeds verder gaan, door de wetten van de eventcommunicatie te herschrijven.

Together we will make it happen

Lets reinvent the code

Over and over.

Contact

140A, Stallestraat 1180 Uccle België

02 340 92 41

press@voice.be

www.vo-event.be