Vo Event en Lyreco: kantooruitrusting wordt kunst!

Sinds 2 jaar verzorgt en organiseert Vo Event ‘ontdekkingssalons’ van Lyreco, Europese leider in B2B-oplossingen voor kantooruitrusting en producten en diensten voor de werkplaats.

Gedurende 2 dagen, op 30 september en 1 oktober, vond in de Wild Gallery in Vorst een privé-expositie plaats voor klanten, waar de catalogusproducten werden vertoond. Om de bezoeker werkelijk onder te dompelen in het universum van Lyreco-producten, had Vo Event een zaal gewijd aan elke sector van producten: IT, kantoorartikelen, meubelen, hygiëne en catering, veiligheid en verpakking. Elke van deze 6 ‘universums’ toonde een beeldhouwwerk vervaardigd uit producten van de desbetreffende categorie (foto). De gastvrouwen gingen eveneens gekleed in een outfit gemaakt uit Lyreco-producten van de hand van artiesten/stylisten van de vereniging Terrain Vague. De expositie werd een groots evenement, met in totaal 1500 m2 aan tentoongestelde ruimte, 72 standen en meer dan 500 aanwezige gasten. 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Vo Event

Reinvent the code met VO Event

VO Event behoort al 25 jaar tot de belangrijkste evenementenbureaus van Brussel en België. Wij creëren nieuwe emoties, unieke ervaringen en plezier voor iedereen. VO Event geeft zin en betekenis aan uw events, zodat ze een blijvende indruk maken op iedereen die eraan deelneemt. Dankzij onze samenwerking met en binnen een groep die zich toelegt op communicatie kunnen wij technisch geavanceerde, maar tegelijk zeer menselijke en verantwoorde evenementen aanbieden, met een weergaloze impact. 

Ons team voedt zijn creativiteit graag met de uitdagingen waar onze klanten ons voor stellen. Wij willen onszelf telkens opnieuw heruitvinden en steeds verder gaan, door de wetten van de eventcommunicatie te herschrijven.

Together we will make it happen

Lets reinvent the code

Over and over.

Neem contact op met

140A, Stallestraat 1180 Uccle België

02 340 92 41

press@voice.be

www.vo-event.be