Vo Event, ceremoniemeester van Magritte du Cinéma 2016

Naar aanleiding van de zesde ceremonie van "Magritte du Cinéma", doet de Academie André Delvaux beroep op de know-how van Vo Event voor de algemene coördinatie van dit prestigieuze evenement.  

De Académie André Delvaux, die bestaat uit Belgische professionals van de zevende kunst, heeft als missie de Belgische Franstalige cinema zowel nationaal als internationaal op de kaart te zetten.

Sinds 2011 organiseert de academie in samenwerking met BeTV de "Magritte du Cinéma", ook wel de "Belgische Oscars" genoemd. Tijdens dit event worden de protagonisten van de Franstalige Belgische filmwereld beloond met een aantal prijzen. De komende editie van "Magritte du Cinéma" vindt plaats op 6 februari 2016 in Square in Brussel.

Dankzij Vo Event zijn  ruime ervaring in het organiseren van top-events zoals het CAP48 Gala, de modeshow van Spullenhulp en tal van Europese events voor Levi’s, belooft de "Magritte du Cinéma” een avond vol elegantie en glamour te worden.

Vo-Event zal instaan voor het vlekkeloos verloop van zowel de ontvangst en de begeleiding van de genodigden als voor de algemene regie van deze feestelijke avond (cocktail, uitreikingsceremonie, sterrendiner en slotfeest).

Om u volledig mee onder te dompelen in de glamoureuze sfeer van die avond, zal Vo Event live berichten over het event op zijn sociale netwerken: Twitter, Instagram, Facebook  en Storify.

U kan de ceremonie ook live volgen op BeTV, officiële partner van de “Magritte du Cinéma"!

Laure Vandeghinste

Voice Agency

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Vo Event

Reinvent the code met VO Event

VO Event behoort al 25 jaar tot de belangrijkste evenementenbureaus van Brussel en België. Wij creëren nieuwe emoties, unieke ervaringen en plezier voor iedereen. VO Event geeft zin en betekenis aan uw events, zodat ze een blijvende indruk maken op iedereen die eraan deelneemt. Dankzij onze samenwerking met en binnen een groep die zich toelegt op communicatie kunnen wij technisch geavanceerde, maar tegelijk zeer menselijke en verantwoorde evenementen aanbieden, met een weergaloze impact. 

Ons team voedt zijn creativiteit graag met de uitdagingen waar onze klanten ons voor stellen. Wij willen onszelf telkens opnieuw heruitvinden en steeds verder gaan, door de wetten van de eventcommunicatie te herschrijven.

Together we will make it happen

Lets reinvent the code

Over and over.

Contact

140A, Stallestraat 1180 Uccle België

02 340 92 41

press@voice.be

www.vo-event.be