VO Event bekroond op de BEA Awards 2019 voor het evenement ter gelegenheid van 15 jaar Alter Domus

De fine fleur van de Belgische evenementensector was gisterenavond aanwezig in de Nekkerhal in Mechelen voor editie 2019 van de Belgian Event Awards (BEA). Die awards onderscheiden de meest opmerkelijke en innoverende evenementen die in de loop van vorig jaar in België georganiseerd werden. Tussen de 33 projecten ingediend door 20 agentschappen werd VO Event dit jaar beloond voor zijn evenement ter gelegenheid van de 15de verjaardag van Alter Domus.

In de categorie ‘Business to Enterprises’ winnen VO Event en Alter Domus goud!

Ter gelegenheid van zijn 15de verjaardag gaf Alter Domus VO Event de opdracht de 1.350 werknemers verspreid over de hele wereld samen te brengen. Om de samenwerking optimaal te laten verlopen, nodigde VO de medewerkers eerst uit elkaar online te ontmoeten. De missie was zeer duidelijk: cradle-to-cradle contouren maken.

Vijf maanden later vertrokken alle werknemers op reis naar Genua. Ze werden er verwacht op een cruiseschip met 16 verdiepingen, dat 3 dagen lang het hoofdkwartier werd voor hun ontmoetingen. De contouren kregen vorm tijdens een indrukwekkende modeshow met de grootste merken en internationale dj’s zorgden voor een uniek feest op het dek. Een waar eerbetoon aan de creativiteit en intercontinentale samenwerking.

Video van het evenement: https://vimeo.com/309872346

Ook VO Citizen en zijn campagne voor de Week van de Mobiliteit springen in het oog

Ook al behaalde VO Citizen geen goud in de categorie ‘Institutional events’, toch was de jury sterk onder de indruk van de campagne Shared Mobility die het realiseerde voor de 17de Europese Week van de Mobiliteit van Brussel Mobiliteit. De campagne was een van de 3 cases op de shortlist.

Voor de editie 2018 wilde het Brussels Hoofdstedelijk Gewest de voordelen van Shared Mobility en gedeelde transportmiddelen voor het welzijn van de Brusselaars in de verf zetten.

Om het concept te vertalen naar het terrein zette VO Citizen een verkeersvrij Brussel in scène. Parkings werden omgebouwd tot recreatieterreinen, en op de anders zo drukke hotspots in het stadscentrum werden evenementen georganiseerd, zoals Mobilmix Open Air en Brunch the Street.

De informatie- en bewustmakingscampagne die 4 maanden duurde, overtrof alle verwachtingen dankzij het grote engagement van het publiek en de vertegenwoordiging van de verschillende doelgroepen.

Alexandre Velleuer, Managing Director van VO Event en VO Citizen, is verheugd met dit succes: “Deze erkenning beloont de efficiëntie van de hele groep waarvan de leden in perfecte symbiose samenwerken. Ook dit jaar wordt VO geprezen voor de creativiteit van onze teams en de kwaliteit van onze evenementen. Ik ben vooral blij en ontroerd door deze erkenning van de beroepssector die een logisch gevolg is van de tevredenheid van onze klanten.”

Het hele VO Event-team is trots op deze overwinning en dankt de juryleden van de BEA Awards 2019, en ook zijn partners die het project mee vorm gegeven hebben.

Meer informatie op: www.bea-awards.be

 

Alexandra Curelea

Voice Agency

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Vo Event

Reinvent the code met VO Event

VO Event behoort al 25 jaar tot de belangrijkste evenementenbureaus van Brussel en België. Wij creëren nieuwe emoties, unieke ervaringen en plezier voor iedereen. VO Event geeft zin en betekenis aan uw events, zodat ze een blijvende indruk maken op iedereen die eraan deelneemt. Dankzij onze samenwerking met en binnen een groep die zich toelegt op communicatie kunnen wij technisch geavanceerde, maar tegelijk zeer menselijke en verantwoorde evenementen aanbieden, met een weergaloze impact. 

Ons team voedt zijn creativiteit graag met de uitdagingen waar onze klanten ons voor stellen. Wij willen onszelf telkens opnieuw heruitvinden en steeds verder gaan, door de wetten van de eventcommunicatie te herschrijven.

Together we will make it happen

Lets reinvent the code

Over and over.

Neem contact op met

140A, Stallestraat 1180 Uccle België

02 340 92 41

press@voice.be

www.vo-event.be