VO Communication tweemaal bekroond op de BEA Awards 2017

Gisteravond kwam de Belgische evenementenwereld bijeen in Gent voor de Benelux Event Awards 2017. Elk jaar bekroont het BEA-comité de opmerkelijkste en meest vernieuwende evenementen die het voorbije jaar in België georganiseerd werden.
Twee projecten van VO Communication vielen in de prijzen:  Art on Paper 2016, de beurs voor hedendaagse tekenkunst, en de “Menselijke Domino” die deel uitmaakte van de campagne voor de strijd tegen partnergeweld in november 2015.

In de categorie “Fairs & Exhibitions” kaapte Art on Paper goud weg

Art on Paper ontstond in 2010. Michel Culot, CEO van VO Group, wou een forum voor tekenkunst in het leven roepen dat de levendigheid van deze kunstvorm op internationaal vlak in de kijker zette.

Sindsdien is Art on Paper een uitgelezen kans om zowel kunstliefhebbers als nieuwsgierigen een plek aan te bieden waar tekenkunst ontdekt, gepromoot en gedeeld kan worden. Dit alles onder leiding van Adeline d’Ursel die de beurs sinds 2014 onder haar hoede heeft.

In september 2016 konden zo’n 6000 bezoekers kennismaken met de 25 exposanten die elk een soloshow van een kunstenaar voorstelden. De 25 kunstenaars werden door een comité geselecteerd dat zo borg staat voor de kwaliteit van het project. 

Eind maart 2017 werd Art on Paper overigens al bekroond met een prijs in de categorie “International Congress & Fair” op de visit.brussels Awards !

Bronzen plak voor de Human Domino

In de categorie “Institutional events” behaalde de “Human Domino” uit de SOS Geweld-campagne de derde plaats. Deze campagne kwam tot stand met de steun van Brussels Staatssecretaris voor Gelijke Kansen Bianca Debaets. De stunt vond plaats in het kader van de Internationale Dag tegen Partnergeweld in 2015.

Op 18 november 2015 ‘vielen’ 162 vrouwen als dominosteentjes neer voor het Brusselse Beursplein en vormden zo het witte lint dat symbool staat voor de strijd tegen partnergeweld. Elke vrouw vertegenwoordigde één van de 162 dodelijke slachtoffers die in 2013 in België te betreuren waren als gevolg van partnergeweld. Het doel van de actie was slachtoffers aan te zetten om van zich te laten horen en zo het taboe rond partnergeweld te doorbreken.

Alexandre Velleuer, Managing Director van VO Communication, was bijzonder opgezet met beide prijzen: “VO heeft een stevige reputatie op het vlak van kwalitatieve events. Vandaag zijn we bijzonder blij dat deze prijzen de creativiteit van het agentschap bekronen, met een eigen productie als Art on Paper én een zeer sterk creatief concept dat ten dienste stond van een belangrijk maatschappelijk thema als de strijd tegen partnergeweld.”

Het voltallige VO-team is trots op beide prijzen en bedankt de jury van de BEA Awards 2017.

Voor meer info kunt u terecht op: www.bea-awards.be

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Vo Event

Reinvent the code met VO Event

VO Event behoort al 25 jaar tot de belangrijkste evenementenbureaus van Brussel en België. Wij creëren nieuwe emoties, unieke ervaringen en plezier voor iedereen. VO Event geeft zin en betekenis aan uw events, zodat ze een blijvende indruk maken op iedereen die eraan deelneemt. Dankzij onze samenwerking met en binnen een groep die zich toelegt op communicatie kunnen wij technisch geavanceerde, maar tegelijk zeer menselijke en verantwoorde evenementen aanbieden, met een weergaloze impact. 

Ons team voedt zijn creativiteit graag met de uitdagingen waar onze klanten ons voor stellen. Wij willen onszelf telkens opnieuw heruitvinden en steeds verder gaan, door de wetten van de eventcommunicatie te herschrijven.

Together we will make it happen

Lets reinvent the code

Over and over.

Contact

140A, Stallestraat 1180 Uccle België

02 340 92 41

press@voice.be

www.vo-event.be