Vo Communication behaalt grootste onderscheiding voor Waterloo 2015 tijdens de BEA Awards

Woensdag 13 april 2016  - VO Communication haalt twee keer zijn slag thuis. Het Belgische evenementenbureau wist gisteren tijdens de 18de editie van de Best Event Awards opnieuw twee prijzen voor de viering van de Tweehonderdste verjaardag van de Slag bij Waterloo in de wacht te slepen, waaronder ook de gerenommeerde Golden Award.

De Belgische eventwereld verzamelde gisterenavond in Antwerpen om de 18de editie van de Best Event Awards te vieren. Elk jaar bekroond het BEA comité de meest innovatieve en opmerkelijke evenementen in België.

De viering van de Tweehonderdste verjaardag van de Slag bij Waterloo, georganiseerd door VO Communication in samenwerking met Verhulst Events & Partners, triomfeerde ook deze keer met twee prijzen: de Golden Award en de Insurance & Safety Award.

Michel Culot, CEO van VO Group: “Ik ben enorm fier en zeer gelukkig. Deze prijzen belonen onze goesting, onze wil en onze capaciteit om als agentschap de verschillende elementen die bij een dergelijk grandioos evenement komen kijken, te beheersen: van de logistiek en de veiligheid tot de communicatie en de commercialisatie.

Waterloo 2015 sleepte eerder al heel wat prestigieuze prijzen in de wacht tijdens de EuBEA Awards 2015 in Sevilla, waaronder de Award voor het beste Europese evenementenbureau en het beste Europese evenement.

Ontdek de eerste reactie van Michel Culot, live opgenomen net na de ceromonie, op de Facebookpagina van Vo Communication.

Laure Vandeghinste

Voice Agency

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Vo Event

Reinvent the code met VO Event

VO Event behoort al 25 jaar tot de belangrijkste evenementenbureaus van Brussel en België. Wij creëren nieuwe emoties, unieke ervaringen en plezier voor iedereen. VO Event geeft zin en betekenis aan uw events, zodat ze een blijvende indruk maken op iedereen die eraan deelneemt. Dankzij onze samenwerking met en binnen een groep die zich toelegt op communicatie kunnen wij technisch geavanceerde, maar tegelijk zeer menselijke en verantwoorde evenementen aanbieden, met een weergaloze impact. 

Ons team voedt zijn creativiteit graag met de uitdagingen waar onze klanten ons voor stellen. Wij willen onszelf telkens opnieuw heruitvinden en steeds verder gaan, door de wetten van de eventcommunicatie te herschrijven.

Together we will make it happen

Lets reinvent the code

Over and over.

Contact

140A, Stallestraat 1180 Uccle België

02 340 92 41

press@voice.be

www.vo-event.be