VO behoort tot de 15 beste evenementenbureaus volgens BEA World

Elk jaar beloont The international Festival of Events and Live Communication (BEA World) de evenementenbureaus over de hele wereld voor hun creativiteit, hun vernieuwende aanpak, hun strategische reflectie en de impact van de events die ze organiseren.  

Ter gelegenheid van zijn oproep voor kandidaten 2018 maakte BEA World zijn wereldwijde TOP 30 bekend van de beste evenementenbureaus: een rangschikking van de bureaus die sinds 2006 de meeste prijzen gekregen hebben. 

Zo behaalt VO Event een heel mooie 14e plaats op 280 bureaus uit 29 landen, met name dankzij een indrukwekkend aantal prijzen die behaald werden voor de organisatie van het Herdenkingsprogramma van tweehonderd jaar Waterloo in 2015 (in partnership met Verhulst Event en Luc Petit Création).

Sinds 2015 heeft VO niet minder dan 12 Awards in de wacht gesleept, waaronder die van “beste Europese evenementenbureau van het jaar” op de EuBEA 2015 in Sevilla en Goud en de “Insurance & Safety Award” op de Benelux Event Awards van 2016. In 2017 wint het bureau vier bijkomende awards waarvan één als producer voor Art on Paper. Een Beurs die voor zijn 3e editie, in samenwerking met BOZAR, een prijs won in de categorie « INTERNATIONAL CONGRESS & FAIR » op de Visit Brussels Awards en een prijs op de BEA van Gent.

Een heel mooie erkenning voor het Belgische bureau dat dit jaar heel blij is om op de veertiende plaats van de Best Event Awards te prijken.

"Ik ben heel fier en heel blij omdat deze veertiende plaats van VO Event een wereldwijde referentie maakt. Het is eveneens een heel mooie beloning voor de teams die zich dagelijks inzetten om zich telkens opnieuw heruit te vinden en indrukwekkende evenementen zoals de tweehonderdste verjaardag van de Slag van Waterloo in 2015 op te zetten" - Alexandre Velleuer, CEO van VO Event.  

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Vo Event

Reinvent the code met VO Event

VO Event behoort al 25 jaar tot de belangrijkste evenementenbureaus van Brussel en België. Wij creëren nieuwe emoties, unieke ervaringen en plezier voor iedereen. VO Event geeft zin en betekenis aan uw events, zodat ze een blijvende indruk maken op iedereen die eraan deelneemt. Dankzij onze samenwerking met en binnen een groep die zich toelegt op communicatie kunnen wij technisch geavanceerde, maar tegelijk zeer menselijke en verantwoorde evenementen aanbieden, met een weergaloze impact. 

Ons team voedt zijn creativiteit graag met de uitdagingen waar onze klanten ons voor stellen. Wij willen onszelf telkens opnieuw heruitvinden en steeds verder gaan, door de wetten van de eventcommunicatie te herschrijven.

Together we will make it happen

Lets reinvent the code

Over and over.

Contact

140A, Stallestraat 1180 Uccle België

02 340 92 41

press@voice.be

www.vo-event.be