Verhulst Events & Partners en VO Communication flitsen het Notarieel Congres naar de toekomst

Een congres voor notarissen: synoniem voor saai? Van 23 tot 25 september bewezen Verhulst Events & Partners en VO het tegendeel. In hun strategie stonden uitwisseling en gezelligheid centraal.

Het doel van het congres?  De Notarissen van België uitnodigen om na te denken over de toekomst van hun beroep op een vruchtbare en interactieve manier.

Verhulst Events & Partners en VO Communication hebben ‘ontmoetingen’ letterlijk centraal geplaatst tijdens hun evenement: sportieve ontmoetingen (een jogging, een mountainbike parcours, een voetbalmatch met enkele oud-spelers van het nationale team...), professionele ontmoetingen aan de hand van interactieve workshops en tot slot ook een feestelijke ontmoeting met een avondgala en -feest.

Sinds Waterloo 2015 heeft de samenwerking tussen VO Communication / Verhulst Events & Partners al meerdere vruchten afgeworpen. De ervaring en de know how van beide bedrijven, maakt het plaatje helemaal compleet. Hun competenties gaan van algemene coördinatie van projecten en  sponsorbeheer (Verhulst Events & Partners) tot creatieve conceptontwikkeling en contentbeheer (VO Communication).

Of om het met de woorden van Roland Stiers, voorzitter van de associatie van het Notarieel Congres, te zeggen: “Deze drie dagen waren intens, rijk, vernieuwend en goed georganiseerd.” Het bewijs daarvan vindt u in deze video. 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Vo Event

Reinvent the code met VO Event

VO Event behoort al 25 jaar tot de belangrijkste evenementenbureaus van Brussel en België. Wij creëren nieuwe emoties, unieke ervaringen en plezier voor iedereen. VO Event geeft zin en betekenis aan uw events, zodat ze een blijvende indruk maken op iedereen die eraan deelneemt. Dankzij onze samenwerking met en binnen een groep die zich toelegt op communicatie kunnen wij technisch geavanceerde, maar tegelijk zeer menselijke en verantwoorde evenementen aanbieden, met een weergaloze impact. 

Ons team voedt zijn creativiteit graag met de uitdagingen waar onze klanten ons voor stellen. Wij willen onszelf telkens opnieuw heruitvinden en steeds verder gaan, door de wetten van de eventcommunicatie te herschrijven.

Together we will make it happen

Lets reinvent the code

Over and over.

Contact

140A, Stallestraat 1180 Uccle België

02 340 92 41

press@voice.be

www.vo-event.be