Twee nieuwe aanwinsten bij VO

Twee nieuwe medewerkers sluiten zich aan bij de teams van Event en VO Citizen.

De groep VO versterkt zich met Alix de Montjoye, nieuwe Project Developer bij VO Event, en Philippe De Wulf, Project Team Leader bij VO Citizen.

Sinds augustus maakt Alix de Montjoye deel uit van de VO-Event teams! Alix studeerde aan het IHECS. Met een master Press-Info op zak ging ze eerst aan de slag als Event Manager bij Profirst. Twee jaar later werkte ze bij Wannapplay. Beide ervaringen hebben voor haar de deuren geopend bij VO Event. Alix sluit zich als Project Developer aan bij het team van Fabian Vanhouche. Ze beheert een portefeuille van uiteenlopende projecten..

Met teams samengesteld uit ervaring en jong bloed vindt VO Event onophoudelijk de codes van evenementiële communicatie opnieuw uit, zodat elk evenement een onuitwisbare indruk op de deelnemers nalaat.

VO is ook blij met de komst van Philippe de Wulf, die in augustus aan de slag ging bij VO Citizen, het institutionele agentschap van de groep. Philippe begon zijn loopbaan in 2005 als Production Manager bij Profirst. Daarna specialiseerde hij zich in communicatie bij het agentschap Anouck & Co. Versterkt door deze ervaring richtte hij zijn eigen agentschap 20 Something op. Hij ontwikkelde er zijn interesse voor maatschappelijke onderwerpen en communicatie. Vanuit deze ingesteldheid om zinvolle projecten te steunen en de uitwisseling tussen openbare instellingen en de burgers te vergemakkelijken, bouwde Philippe verder aan zijn expertise en strategische visie. Het is deze expertise die voor hem in 2015 de deuren opende naar de communicatiediensten van de Stad Brussel. Zijn strategische visie en zijn ervaring met de verwachtingen van openbare instellingen kan hij vandaag als Project Team Leader in de praktijk omzetten bij VO Citizen, dat gespecialiseerd is in institutionele en openbare communicatie.

Rodrigue Delepine

Voice Agency

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Vo Event

Reinvent the code met VO Event

VO Event behoort al 25 jaar tot de belangrijkste evenementenbureaus van Brussel en België. Wij creëren nieuwe emoties, unieke ervaringen en plezier voor iedereen. VO Event geeft zin en betekenis aan uw events, zodat ze een blijvende indruk maken op iedereen die eraan deelneemt. Dankzij onze samenwerking met en binnen een groep die zich toelegt op communicatie kunnen wij technisch geavanceerde, maar tegelijk zeer menselijke en verantwoorde evenementen aanbieden, met een weergaloze impact. 

Ons team voedt zijn creativiteit graag met de uitdagingen waar onze klanten ons voor stellen. Wij willen onszelf telkens opnieuw heruitvinden en steeds verder gaan, door de wetten van de eventcommunicatie te herschrijven.

Together we will make it happen

Lets reinvent the code

Over and over.

Contact

140A, Stallestraat 1180 Uccle België

02 340 92 41

press@voice.be

www.vo-event.be