Neem de sociale media van VO Event over tijdens ‘Les Magritte du cinéma’

Komende zaterdag 2 februari organiseert VO Event voor de vierde keer op rij de prijsuitreiking van ‘Les Magritte du cinéma’. Een avond georganiseerd door de Académie André Delvaux in samenwerking met de RTBF. Naar aanleiding van dat prestigieuze evenement nodigt VO Event haar community uit om te interageren met de community managers ter plaatse en samen met hen verslag uit te brengen van de avond op de sociale media.

 

Moeten we ‘Les Magritte du cinéma’ nog aan u voorstellen? Op 9 jaar tijd hebben deze filmprijzen een heel stevige reputatie opgebouwd als de ‘Belgische Oscars’. Tijdens de gala-avond staan de grootste talenten en beloftevolle nieuwkomers uit de Belgische filmwereld voor één keer samen op de iconische blauwe loper om hun prijzen in ontvangst te nemen.

Een nieuw jaar, een nieuwe ceremonie van ‘Les Magritte’ in handen van VO Event

Het is weer zover! De Académie André Delvaux heeft de organisatie van dit prestigieuze event ook dit jaar weer aan VO Event toevertrouwd. VO Event zal erop toezien dat alles vlekkeloos verloopt: ontvangst van de genodigden, cocktail, galadiner en slotshow. Dankzij de regie van het Belgische agentschap belooft het ook dit jaar weer een magische en stijlvolle avond te worden.

Schrijf samen met ons geschiedenis

Trouw aan haar baseline, Reinventing The Code, schrikt VO Event er niet voor terug om dit jaar in te zetten op interactiviteit, om de filmliefhebbers in haar community net als alle andere geïnteresseerden te laten meegenieten van de ceremonie. Op Facebook en Instagram zullen volgers van VO Event vanop de eerste rij de hoogtepunten van de avond kunnen volgen, en zullen ze samen met de community managers ter plaatse mee de content kunnen creëren.

Kan u niet wachten op het vervolg? Nog heel even geduld: VO Event staat nu zaterdag 2 februari 2019 online klaar wanneer de eerste gasten vanaf 18.15 u. op de blauwe loper verschijnen. Zorg dat u erbij bent! 😉

Julien Brasseur

Pers Attaché, Voice Agency

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Vo Event

Reinvent the code met VO Event

VO Event behoort al 25 jaar tot de belangrijkste evenementenbureaus van Brussel en België. Wij creëren nieuwe emoties, unieke ervaringen en plezier voor iedereen. VO Event geeft zin en betekenis aan uw events, zodat ze een blijvende indruk maken op iedereen die eraan deelneemt. Dankzij onze samenwerking met en binnen een groep die zich toelegt op communicatie kunnen wij technisch geavanceerde, maar tegelijk zeer menselijke en verantwoorde evenementen aanbieden, met een weergaloze impact. 

Ons team voedt zijn creativiteit graag met de uitdagingen waar onze klanten ons voor stellen. Wij willen onszelf telkens opnieuw heruitvinden en steeds verder gaan, door de wetten van de eventcommunicatie te herschrijven.

Together we will make it happen

Lets reinvent the code

Over and over.

Contact

140A, Stallestraat 1180 Uccle België

02 340 92 41

press@voice.be

www.vo-event.be