In juni stond VO 23 dagen aan het roer van events!

In 25 jaar tijd is VO Event uitgegroeid tot een belangrijke speler in betekenisvolle event- en bedrijfscommunicatie. Een status die het bureau zowel in België als in andere landen bevestigt. In juni was VO Event maar liefst op 23 dagen van de maand het leading agency voor 30 activiteiten in binnen- en buiteland.

25 jaar duurzame en verantwoorde communicatie, 25 jaar creativiteit en nauwgezette opvolging voor private en overheidsklanten, dat moet je iedere dag opnieuw verdienen en bewijzen. De MVO-aanpak (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) van VO Event vormt het uitgangspunt van hun opmerkelijke events, een benadering die een boost geeft aan de creativiteit die VO voor elk van zijn events aan de dag legt.

Deze filosofie trekt steeds meer adverteerders aan, zowel in België als in het buitenland, en geeft VO  een commerciële elan en groei die steeds vaker buiten de landsgrenzen reiken. Zo was VO dit jaar in 10 verschillende landen actief.

 

GEEN RUST VOOR VO

Dat VO Event succes boekt, is duidelijk: in juni stond het bedrijf 23 dagen aan het roer van gevarieerde en uiteenlopende events in België en in het buitenland.

Een overzicht van de meest opmerkelijke:

  • Levi Strauss Sales Launch SS 18: Sinds 2012 heeft Levi Strauss de gewoonte om zijn collecties ieder jaar op een andere plaats te lanceren. Voor het Lente-Zomerseizoen van 2018 was Cadix (Spanje) de plaats van afspraak. 550 aanwezigen, waaronder 200 franchisenemers, bewonderden vier dagen lang de collecties, waaronder de uniseks items van de Levi’s Pride collectie.
  • European Sustainable Energy Week: Meer dan 64 politieke zittingen vonden parallel plaats tijdens het driedaagse event in Charlemagne en Résidence Palace, die waren voor de gelegenheid omgetoverd tot een heus Networking Village met meer dan 40 exposanten en 30 “Speakers”. Een totaal nieuwe insteek voor Europese overheidscommunicatie.
  • IBA Ground breaking: Een nieuw hoofdstuk breekt aan voor IBA (Ion Beam Applications), met de komst van hun state-of-the-art productiecentrum van maar liefst 9000 m². Voor de inhuldiging van de werf bedacht VO een evenementenprogramma waarmee de vele genodigden ondergedompeld werden in het hart van het project en actief konden deelnemen aan de geschiedenis die dit Belgische bedrijf aan het schrijven is.
  • Deutsche Bank: Na de beurzen in Gent en Brussel was de bank ook aanwezig op de beurs Second Home in Antwerpen (beurs voor het tweede verblijf).
  • Brussels Smart City for Culture: Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest ontwikkelde haar eigen smart-city strategie, die van Brussel een numerieke stad wil maken. Na de eerste conferentie over Educatie, was ook de tweede uitwisselingsdag over de digitale [r]evolutie en haar impact op de creatie, verspreiding en deelname aan kunst en cultuur een groot succes voor de sprekers en culturele exposanten. VO slaagde erin om inspirerende sprekers, gevarieerde workshops, rondetafels en een waaier aan culturele exposanten samen te brengen.
  • Golf Trophy: To Slice by VO (team gespecialiseerd in de organisatie van sportevents) organiseerde een Golf Trophy voor een van zijn klanten uit de financiële sector. Een exclusief golftoernooi in een prestigieus kader, dat 72 aficionado’s van het “kleine witte balletje” heeft samengebracht.
  • En ook nog: een rally voor oldtimers, opendeurdagen, job days, …

 

VO blijft actief tijdens de vakantie, er staan opnieuw 23 dagen van eventactiviteiten op de agenda verspreid over heel België. De hervatting na de zomer belooft bijzonder druk te worden, aangezien er al een twintigtal dagen omvangrijke events op de agenda staan. Wordt vervolgd!

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Vo Event

Reinvent the code met VO Event

VO Event behoort al 25 jaar tot de belangrijkste evenementenbureaus van Brussel en België. Wij creëren nieuwe emoties, unieke ervaringen en plezier voor iedereen. VO Event geeft zin en betekenis aan uw events, zodat ze een blijvende indruk maken op iedereen die eraan deelneemt. Dankzij onze samenwerking met en binnen een groep die zich toelegt op communicatie kunnen wij technisch geavanceerde, maar tegelijk zeer menselijke en verantwoorde evenementen aanbieden, met een weergaloze impact. 

Ons team voedt zijn creativiteit graag met de uitdagingen waar onze klanten ons voor stellen. Wij willen onszelf telkens opnieuw heruitvinden en steeds verder gaan, door de wetten van de eventcommunicatie te herschrijven.

Together we will make it happen

Lets reinvent the code

Over and over.

Contact

140A, Stallestraat 1180 Uccle België

02 340 92 41

press@voice.be

www.vo-event.be