Er beweegt wat bij VO Event, met een nieuwe structuur en nieuwe rekruten!

Head of Strategy and Business, Head of Creative, Project Team Leader: de nieuwe sterkhouders van VO Event staan klaar om alle uitdagingen van deze bloeiende sector aan te gaan.

Head of Strategy and Business, Head of Creative, Project Team Leader: de nieuwe sterkhouders van VO Event staan klaar om alle uitdagingen van deze bloeiende sector aan te gaan.

Gilles Parmentier – Head of Strategy and Business

Gilles vervoegde de VO-familie nadat hij bijna twintig jaar actief was op het vlak van management, public affairs en communicatie. Eind 2017 richtte hij samen met VO Group het creatieve bureau Studio Gondo op, gewijd aan de implementatie van innovatieve samenwerkingen tussen het artistieke universum, merken en instellingen. In dat kader werd hij in 2019 ook Fair Director van Art On Paper, de beurs voor hedendaagse kunst, en richtte hij in datzelfde jaar de Brussels Drawing Week op. Sinds 2020 verzekert hij naast de projecten van Studio Gondo ook het beheer en de ontwikkeling van VO Lab, een unieke ruimte voor projectontwikkeling op basis van collectieve intelligentie, die de creativiteit stimuleert en innovatie promoot voor de bureaus en klanten van VO. Als enthousiaste en gepassioneerde ondernemer, die het gewend is om complexe strategieën en hybrideprojecten te implementeren, stelt Gilles alles in het werk om de aanwezigheid van VO op de Belgische en Europese markt te ontwikkelen en te versterken, met name door voort te bouwen op de expertisegebieden en synergieën binnen VO en deze verder te ontwikkelen.

Fabian Vanhouche – Head of Creative

Fabian is sinds 2010 actief bij het VO Event-team, eerst als Project Leader en daarna als Client Services Director. In de loop der jaren kreeg hij de kans om aan talrijke strategieën en concepten te werken en de ontwikkeling van projecten van begin tot eind te overzien voor klanten zoals IBA, Engie, BNP Paribas Fortis, ... Sinds januari heeft Fabian een nieuwe functie op zich genomen: Head of Creative. Als doorwinterde ontwerper, eeuwig geïnspireerd en van alle markten thuis, was het voor hem een vanzelfsprekende keuze om zich op deze essentiële creatieve fase te storten, om zo de belangrijkste ideeën en concepten van eventcommunicatie uit te werken en VO's vermogen om voorstellen te doen te versterken.

Guillaume Anciaux – Project Team Leader

In februari vervoegde Guillaume het team als Project Team Leader. Nadat hij ervaring opdeed bij The Oval Office en Advanced Fair, hebben het ontwerp en de productie van live, virtuele of hybride evenementen geen geheimen meer voor hem. We vonden in Guillaume ook het VO-DNA, een grote creativiteit, een sociale en ecologische gevoeligheid en het vermogen om zichzelf opnieuw uit te vinden en alle projecttypes te beheren!

2022, een jaar vol ambitie

Het lenteseizoen is volop aan de gang en tot de maand juni hebben we al meer dan dertien projecten in productie. VO prijst zich dan ook gelukkig dat het op zoveel menselijke resources en vaardigheden kan rekenen.

“De communicatiedimensie van eventprojecten wordt steeds belangrijker en onze projecten maken deel uit van een globalere communicatiestrategie. Het was dus onvermijdelijk dat we ons meer als een communicatiebureau zouden positioneren, met een structuur die elk project voorziet van een welomschreven strategie, een creatieve lijn die ten dienste staat van de communicatiedoelstellingen en een niet aflatende productie-expertise.” Alexandre Velleuer – Managing Director van VO Event, CEO van VO Group.

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Vo Event

Reinvent the code met VO Event

VO Event behoort al 25 jaar tot de belangrijkste evenementenbureaus van Brussel en België. Wij creëren nieuwe emoties, unieke ervaringen en plezier voor iedereen. VO Event geeft zin en betekenis aan uw events, zodat ze een blijvende indruk maken op iedereen die eraan deelneemt. Dankzij onze samenwerking met en binnen een groep die zich toelegt op communicatie kunnen wij technisch geavanceerde, maar tegelijk zeer menselijke en verantwoorde evenementen aanbieden, met een weergaloze impact. 

Ons team voedt zijn creativiteit graag met de uitdagingen waar onze klanten ons voor stellen. Wij willen onszelf telkens opnieuw heruitvinden en steeds verder gaan, door de wetten van de eventcommunicatie te herschrijven.

Together we will make it happen

Lets reinvent the code

Over and over.

Contact

140A, Stallestraat 1180 Uccle België

02 340 92 41

press@voice.be

www.vo-event.be