Een b(l)oeiende lente bij VO Event

Brussel, Parijs, Marrakesh, Frankfurt… VO Event was deze lente op alle fronten aanwezig en zette haar schouders onder niet minder dan 18 evenementen. VO Event schrikt niet terug voor een uitdaging meer of minder en organiseert zowel events voor het grote publiek als corporate initiatieven, benefietacties, incentives enz. Het agentschap is van alle markten thuis en vindt zichzelf voortdurend opnieuw uit om een basisidee uit te werken tot een onvergetelijk event.

Avontuur en ontdekking: interne evenementen die net dat tikkeltje origineler zijn

 # Travel

Voor haar tiende verjaardag besloot een management-consultingbedrijf het nuttige aan het aangename te koppelen, op een feestelijke en tegelijk exotische locatie. VO had de boodschap goed begrepen en nam de medewerkers mee naar Marrakesh voor drie dagen vol ontmoetingen en avontuur. De op-maat-gemaakte incentive omvatte onder meer een bezoek aan Medina, een overnachting in een tent in de woestijn, een rit op een kameel, een avond onder de sterrenhemel… Kortom, meer dan genoeg activiteiten om de banden tussen de 200 deelnemers stevig aan te halen en hen een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

# Urban

In de lijn van zijn impact day wilde een internationaal netwerk van diensten voor professionals de diversiteit binnen de verschillende teams in de verf zetten en bood zijn werknemers een dag in de Brusselse Docks Dome Event Hall aan. VO Event zette voor de gelegenheid een echt Urban street festival op poten, en dompelde de deelnemers helemaal onder in de sfeer van kleine straatjes met liveoptredens van beatboxers, graffitiartiesten, VJ’s (digitaal), DJ’s, een saxofonist…

# Nature

Voor een gesmeerde samenwerking binnen haar teams organiseert Interparking elk jaar een teambuilding. Dit jaar was het thema ‘natuur’ en vond de activiteit plaats in de betoverende omgeving van Pairi Daiza, het beste dierenpark van Europa. VO Event stond in voor de hele organisatie van deze exclusieve dag en een onvergetelijke gala-avond.

Verkiezingen en festivals: evenementen voor het grote publiek

#Election Night

Van het Europees Parlement kreeg zusterbedrijf VO Europe de opdracht om de verkiezingsnacht van 26 mei in goede banen te leiden. De ideale gelegenheid natuurlijk om het grote publiek te informeren over het belang van de Europese verkiezingen. Het evenementenluik van de avond vertrouwde VO Europe toe aan VO Event, dat handig gebruikmaakte van het Brussels Jazz Weekend op het Luxemburgplein om er een tiental tenten neer te planten. Daarin werden onder andere de persconferenties en andere infosessies georganiseerd. Het werd een feestelijke avond waarop iedereen aan zijn trekken kwam, met jazzconcerten, een fanfare en natuurlijk ook liveverslag van de verkiezingsresultaten op een groot scherm.

#Festival

De zomer komt eraan en dus kan het festivalseizoen bijna beginnen. Om de voordelen van haar netwerk beter bekend te maken, heeft telecomoperator Orange VO Event ingeschakeld om een brand activation uit te dokteren. Dat verklaart meteen waarom er op Couleur Café, de Lokerse Feesten en het Brussels Summer Festival een gigantische opblaasbare kubus van Orange te zien zal zijn. Het zal de verzamelplaats zijn voor de deelnemers om het netwerk te testen en zich te laten verrassen door de kwaliteit ervan.

De Levi’s sales launch Summer 2020: hoe je van een dubbele uitdaging een succes maakt

#Lifestyle

Elk seizoen slaan VO Event en Levis de handen in elkaar voor de organisatie van de Sales Launch, een belangrijk moment doorheen het jaar omdat daar de nieuwe collecties worden voorgesteld aan partners, medewerkers en de grootste klanten. Voor de lente-zomercollectie 2020 besloot Levis de veelzijdigheid van VO Event op de proef te stellen door het agentschap niet één maar twee Sales Launch-momenten tegelijk te laten organiseren, één in Parijs en een tweede in Frankfurt. VO Event slaagde met glans en verstevigt zo nog meer de goede band met Levis, met wie de samenwerking intussen al 15 jaar loopt.

VO Event is bijzonder trots op de nauwe band met haar partners omdat – vooral in de evenementensector – een vertrouwensrelatie van cruciaal belang is om creativiteit en innovatie te laten bloeien. Laat de zomer dus maar komen …

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Vo Event

Reinvent the code met VO Event

VO Event behoort al 25 jaar tot de belangrijkste evenementenbureaus van Brussel en België. Wij creëren nieuwe emoties, unieke ervaringen en plezier voor iedereen. VO Event geeft zin en betekenis aan uw events, zodat ze een blijvende indruk maken op iedereen die eraan deelneemt. Dankzij onze samenwerking met en binnen een groep die zich toelegt op communicatie kunnen wij technisch geavanceerde, maar tegelijk zeer menselijke en verantwoorde evenementen aanbieden, met een weergaloze impact. 

Ons team voedt zijn creativiteit graag met de uitdagingen waar onze klanten ons voor stellen. Wij willen onszelf telkens opnieuw heruitvinden en steeds verder gaan, door de wetten van de eventcommunicatie te herschrijven.

Together we will make it happen

Lets reinvent the code

Over and over.

Contact

140A, Stallestraat 1180 Uccle België

02 340 92 41

press@voice.be

www.vo-event.be