Autoloze zondag ... én de 13e editie van het Sportfeest!

Autoloze zondag is een jaarlijkse traditie waarbij in onze hoofdstad tal van evenementen worden georganiseerd. Een daarvan is het Sportfeest, een organisatie van VO Event.

In opdracht van de vzw Eventsport bracht VO deze zondag het grote publiek samen in het Jubelpark voor een gloednieuwe editie van het Sportfeest. Deze dag is helemaal gratis en voor jong en oud de ideale gelegenheid om in een leuke en ontspannen sfeer verschillende sportdisciplines uit te proberen. Een uniek moment in het hart van onze hoofdstad waarbij sport de mensen samenbrengt.

Zo'n veertig clubs tekenden dit jaar present om een mooi beeld te geven van het uitgebreide sportaanbod in Brussel. Naast de klassiekere en bekende sporten zoals basketbal, voetbal, handbal en boksen werden tijdens deze 13e editie ook enkele minder bekende nieuwigheden aan het grote publiek voorgesteld. Denk bijvoorbeeld aan Zumba voor senioren van énéoSport, de Belgian Quidditch Federation en een LGBT-badmintonclub.

Het Sportfeest was bovendien een mooie gelegenheid om – op één jaar van de Olympische Spelen in Tokyo – enkele paralympische sporten uit te proberen. Daarnaast was er de ontknoping van de 1000 km van de Fairplay, een race waarbij sporters uit alle hoeken van het land zich inzetten om de ethische waarden van de sport in de kijker te zetten. Bij de aankomst werd tot slot een Fairplay-charter ondertekend door alle aanwezige sportclubs, alsook door Benoit Hellings, Brussels Schepen van Klimaat en Sport.

Kortom, een leuke dag boordevol nieuwe ontdekkingen voor het hele gezin, waarbij sport een sociale en inclusieve dimensie krijgt. Dit evenement mag jaarlijks maar liefst 30.000 bezoekers verwelkomen.

Manon Glauden

Communication Coordinator, VO Event

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Vo Event

Reinvent the code met VO Event

VO Event behoort al 25 jaar tot de belangrijkste evenementenbureaus van Brussel en België. Wij creëren nieuwe emoties, unieke ervaringen en plezier voor iedereen. VO Event geeft zin en betekenis aan uw events, zodat ze een blijvende indruk maken op iedereen die eraan deelneemt. Dankzij onze samenwerking met en binnen een groep die zich toelegt op communicatie kunnen wij technisch geavanceerde, maar tegelijk zeer menselijke en verantwoorde evenementen aanbieden, met een weergaloze impact. 

Ons team voedt zijn creativiteit graag met de uitdagingen waar onze klanten ons voor stellen. Wij willen onszelf telkens opnieuw heruitvinden en steeds verder gaan, door de wetten van de eventcommunicatie te herschrijven.

Together we will make it happen

Lets reinvent the code

Over and over.

Contact

140A, Stallestraat 1180 Uccle België

02 340 92 41

press@voice.be

www.vo-event.be