Art on Paper (VO-Event) in de prijzen op de visit.brussels Awards!

Op 30 maart 2017 heeft Art on Paper — het salon voor hedendaagse tekenkunst georganiseerd door VO Event – de prijs in de categorie International Congress & Fair gekregen op de visit.brussels Awards. Dat is een jaarlijkse wedstrijd voor projecten die de uitstraling van Brussel in het buitenland vergroten.

Art on Paper is in 2010 ontstaan vanuit de ambitie van Michel Culot, CEO van VO Group, om een tentoonstellingsplatform te creëren voor hedendaagse tekenaars. Zijn grote passie voor tekenen en zijn kennis van eventorganisatie als beroep liggen aan de basis van zijn innovatieve aanpak. Na projecten als de Drive-In Movie of Droh!me, het eerste Melting Park in Europa, is Michel Culot met Art on Paper de uitdaging aangegaan om de vitaliteit van de tekening op internationaal vlak onder de aandacht te brengen. Het salon heeft trouwens heel snel een onmiskenbare plaats veroverd in de wereld van de niet te missen artistieke events.

Art on Paper is trots op zijn 7e editie en is vooral, voor de kunstliefhebber en de nieuwsgierige bezoeker, een gelegenheid tot ontdekking, promotie en gedachtewisseling met betrekking tot de tekenkunst.  

Deze editie vindt plaats van 7 tot 10 september 2017 in de BOZAR. De 25 geselecteerde galerieën stellen er opnieuw gevestigde en opkomende kunstenaars voor, met dit jaar een nieuwigheid: de twee categorieën zullen door elkaar lopen, met een eigen ruimte voor iedere kunstenaar, zodat de jonge kunstenaars de kans krijgen om gezien te worden.

Meer informatie vindt u op http://www.artonpaper.be/

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Vo Event

Reinvent the code met VO Event

VO Event behoort al 25 jaar tot de belangrijkste evenementenbureaus van Brussel en België. Wij creëren nieuwe emoties, unieke ervaringen en plezier voor iedereen. VO Event geeft zin en betekenis aan uw events, zodat ze een blijvende indruk maken op iedereen die eraan deelneemt. Dankzij onze samenwerking met en binnen een groep die zich toelegt op communicatie kunnen wij technisch geavanceerde, maar tegelijk zeer menselijke en verantwoorde evenementen aanbieden, met een weergaloze impact. 

Ons team voedt zijn creativiteit graag met de uitdagingen waar onze klanten ons voor stellen. Wij willen onszelf telkens opnieuw heruitvinden en steeds verder gaan, door de wetten van de eventcommunicatie te herschrijven.

Together we will make it happen

Lets reinvent the code

Over and over.

Contact

140A, Stallestraat 1180 Uccle België

02 340 92 41

press@voice.be

www.vo-event.be